Szervezett káosz

Rendszertelen agymenések, néha gondolatokkal tűzdelve. A káosznak is van mintázata, és a szervezettnek tűnő dolgok is lehetnek kaotikusak...

Friss

  • Dexter... (törölt): nem tudom, hogy sírjak vagy nevessek (2012.11.15. 07:48) (No) komment
  • mizrolist: @Monsanto: mondjuk akkor már inkább a klasszikus: www.youtube.com/watch?v=qiauaGbxipA :D (2010.07.11. 00:07) Öngól - vagy csak majdnem?
  • Ayda: Röviden és tömören:én őszintén félek a jövőtől. Nem bízom gyakorlatilag egyik pártban sem. (2010.06.10. 12:06) Csontvázak? Hol?

Címkék

HTML

Fideszország működése

2012.09.11. 11:57 | mizrolist | Szólj hozzá!

Tegnap este és éjjel folyt a Parlamentben egy vita arról, hogy külön paragrafust kapjon-e a BTK-ban a családon belüli erőszak. A Fidesz részéről egy Varga István nevű időutazó beszélt általában, aki a jelek szerint a 18. vagy a 19. századból került ide; esetleg honosított tálib lehet a megjegyzéseit nézve... (akit ezek érdekelnek, a Kettős Mérce szemezgetett belőlük)

Azt korábban is tudni lehetett, hogy a Fidesztől nem áll messze az a szemlélet, hogy a nőnek semmi keresnivalójuk a munkahelyeken - nem lehet véletlen, hogy a jelenlegi Parlamentben sokkal kevesebb a képviselőnő, mint a korábbiakban és egyetlen női miniszter sincs (sőt, államtitkárra se nagyon emlékszem). Korábban is elég sokszor felmerült bennem, hogy tulajdonképpen a kormány a 19. századot akarja visszahozni itt a 21. században, mert lassan régimódibbak és ódivatúbbak lesznek a Horthy-rendszernél is...

Idéznék egy Facebookra írt kommentet Szendrői Csabától, amely szerintem tökéletesen leírja, milyen is Fideszország:

most már világos mint a nap.

az ideális ember a kormány szerint:

nem tanul. nehogy felfogja a helyzetet. kivéve szakmát. Szigorúan reál tantárgyak mellett. ha nő akkor lehetőleg még azt se, vagy max. 16 éves korig, hogy aztán szülhessen állampolgárt, adót fizetni. Azt amúgy nem értem, hogy 100 ezer forintból egy férfi az önmegvalósító nő nélkül hogyan tartsa el a családját? de mivel én még abban a kiváltságos helyzetben voltam, hogy tanulhattam filozófiát és irodalmat is a matematika mellett, ez az utánam lévő generáció eszébe valószínűleg már nem fog jutni. Mindegy. Pont annyit kereshet bárki, hogy ne halljon éhen, de annyit már nem, hogy európainak érezhesse magát, hiszen Európa a fertő maga, a történelmünk bebizonyította, hogy mi vagyunk a legerősebb nemzet a földön. És mindezt bármikor meg is ünnepelhetjük. Leginkább sírva. Az ideális 45 négyzetméter, 2 felnőtt, 4 gyerek. a felnőttek, úgy 60 éves korukban lehetőleg halálozzanak el, mert a nyugdíj nem arra van, hogy majd aztán ellazsáljunk vele öregkorunkban. meg különben is, miből fizetné akkor a képviselő a bahamai nyaralója rezsijét? Amúgy meg utáljon mindenki mindenkit. Aki nem cigány az úgyis zsidó, vagy nő. Utáljunk mindenkit aki nem fehér és nem a magyar zászló árnyékában kel és fekszik szívére az árpádsávoskendővel átkötött Krisztus szobrot fektetve. Igaz, hogy a sok gyűlölködő malac (bocsánat a malacoktól) életében nem olvasta el a bibliát, hiszen nagyjából az első alapdogma, hogy szeresd felebarátod mint tenmagad. Meg, hogy ha megdobnak kővel, akkor nem kell kiadni egy baltás gyilkost lelkiismereti okokból. Menjen a hülyegyerek börtönbe ha találnak nála egy spanglit, mert a füvet a az ördög teremtette 6 nap alatt. a hetediken meg elszívta. de az nem baj, hogy a fél országot a családjának osztotta el, hiszen az a testvéri szeretet. És ugye a család a legfontosabb kötelék. A turulmadár is megmondta. Rohadjon el mindenki akit történetesen a művészet érdekel, hiszen a művész az egész rothadó nyugati civilizáció bűzölgő magja. Legyen mindenki focista. Fehér bőrű félázsiai ősmagyar. Aki meg el mer költözni, az terrorista. 

p.s. I ♥ Fidesz Castro

Azt ajánlom, hogy a vitáról szóló bejelentéseket a lehető legtöbben osszák meg nőismerőseikkel, és senki se engedje, hogy ezt el lehessen felejteni 2014-ig és utána sem. Ez ugyanis olyan állásfoglalás, ami jobb helyeken politikai öngyilkosságnak számít. Ne merüljön a feledés homályába.

Címkék: fidesz politikus wtf ezt nekünk

A bejegyzés trackback címe:

https://mizrolist.blog.hu/api/trackback/id/tr814768670

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása